Si dolën këto parti pa erë njerëzie ne trup ?
BDI , një parti që u formua nga UÇK , sot nuk hapin gojën për Komb prej ditës që do hyri në Qeveri ..!!
Nuk kam koment ..
Po
Jo
Nuk kam qendrim
Ndoshta
Si dolën këto parti pa erë njerëzie ne trup ?
BDI , një parti që u formua nga UÇK , sot nuk hapin gojën për Komb prej ditës që do hyri në Qeveri ..!!
Nuk kam koment ..
Shqiptaret PO!
Shqiptaret mysliman? Kjo c'do te thote?
Ta ndihmoj sepse eshte shqiptar apo se eshte mysliman? Se nuk po te kuptoj?
Po te jete per besim fetar nuk ndihmoj asnje qe nuk shikoj se po i shkelen te drejtat e njeriut.
Nese nje lufte do te plaste (qe ka pak gjasa te ndodhe), shqiptaret ne pergjithesi do te ishin humbesit me te medhenje, pasi do te fajesoheshin si xhihadiste. Tani kjo qeveri ne Maqedoni qe eshte ektremiste do te ju le vend vetem per terheqje, a ua sulmoje xhamiat para disa viteve, ku ishin keta vahabistet qe jane me te fortet. Xhihadistet askush s'i perkrahe, e tash as USA nuk i perkrahe se po i sheh cmendurite e tyre. O per xhamia te juve spo ma ndin se atyve po ia shohim sherrin, po po ma ndin qe po i diskriminoni shqiptaret qe nuk besojne si ju, e duke thene 'ky ose ai e ajo do te shkoje ne xhehenem, e ai tjetri ne xhenet' e duke bere percarje kombetare po ua fusni xekrrat njerezve, ju sdini asgje, ju jeni amatera te jetes, juve siu pyet askush, ju se keni perkrahjen e shqiptareve, po jeni e zeza vetes. I perkrahi patriotet e vertete kudo qe luftojne, sidomos shqiptaret qe luftojne per me mbrojt vendin dhe nderin e tyre, e jo fetaret si ju si Jakup Hasipi qe jeni mallkimi i popullit shqiptar. Tung
Nuk ka SHQIPTARË MYSLIMAN!!!
Elegance is an attitude.
Do ti ndihmoja secilit shqiptar. Feja nuk eshte faktor i rendesishem per mua.
Macedonet jane te pandreqshem...!
Ndoshta mundë të keqkuptohet mirpo realisht ashtu është në Maqedoni po bëhët ndarje etnike dhe fetare dhe pikërisht nese jemi kundër tyre jemi kundër diskriminimit fetar dhe etnik qe po bëhët në Maqedoni.
Ja shikoje lajmin:
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=121461
Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 05-02-2010 më 17:26
Krijoni Kontakt